1. witia
2. JoteM
3. RafS
4. Krakman
5. henry1
6. A56
7. west73
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Zmienił się zapowiadany przez Ciebie (prawie miesiąc temu) "tydzień", wiem, że nie masz wpływu na termin przeniesienia. Jeśli tu nie widzisz, żadnego "problemu" to ja nie mam pytań
Dalej tylko podtrzymuję, że po miesiącu jakieś info (jedno zdanie) od organizatora by się przydało. Rozumiem czekamy na ten "nowy silnik", jak nie odpali, to popRAWka także nie ruszy ?
---------- Post dodany o 19:40 ---------- Poprzedni post był o 19:28 ----------
Edit.
Jeszcze dodam, (niechbędzie,że złośliwie) sam zdaje sie miałeś pretensje do adminów/moderatorów o brak informacji, a tu jest podobnie, niestety.
Ostatnio edytowane przez And.N ; 20.08.16 o 19:32
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Nie mam informacji"z góry", więc nie będę tworzył. Będzie nowy silnik, będzie popRAWka i nie tylko.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Nie wiem, ani czy będzie dla kogo, ani czy będzie komu. Wiem, że pomysły na ożywienie starych i wdrożenie nowych, są zlewane.
Nam(apz'towi i mnie)brak kompletu narzędzi, na wsparcie można liczyć w systemie "ruletki": jak wypadnie - to będzie.
popRAWki miało nie być kilka lat temu, została bo wytłumaczyłem, że jest tego warta, To samo z DITLem.
Może "rozumowanie" się zmieni i ta część forum, która gromadzi całkiem niezłą pulę użytkowników, zostanie odświeżona.
Mam taką nadzieję, czy za mojej kadencji - nie wiem.
---------- Post dodany o 20:33 ---------- Poprzedni post był o 20:32 ----------
Miód na serce.