1. witia
2. JoteM
3. RafS
4. Krakman
5. henry1
6. A56
7. west73
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Gratulacje dla zwycięzców![]()
Gratuluje zwycięzcom.
Od ogłoszenia wyników ostatniej popRAWki minął ponad miesiąc. Zdaje się 2 RAW-y czekają, a my czekamy jeszcze tydzień ?, Czy może da się w tych warunkach (kulejącym nieco forum) przeprowadzić popRAW-kę ?
Tym bardziej, że miało być krócej (rozumiem w sensie czasowym):
Na razie na to "krócej" się nie zanosi. Oczywiście jak się nie da, to trudno, poczekamy..., może za miesiąc, dwa się uda...
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
@andtor2: przypomnij mi w poniedziałek, ok?
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
To może od tego cza było zacząć, tak poważniej, to powiadomić, ze zawiesza sie popRAWke na ileś tam miesięcy i wszyscy heppy są. Po co takie bzdurne teksty (jak inaczej to nazwać) poczekajmy tydzień ?
Powiedz, ze nie masz czasu teraz prowadzić popRAWki i sprawa jasna. Czy będzie jak z Oly Rulez w wykonaniu Hadesa ? (zmęczenie materiału i takie inne pierdoły)
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()