Nastepna partia zdjęc![]()
Nastepna partia zdjęc![]()
Dziś zrobiłem 2 szybkie fotki w górskiej rzece.
/obróbka: IrfanView - resize do 25% w najlepszej jakości ze standardowym w tym przypadku wyostrzeniem.
Życie tak szybko mija, dlatego warto zapisać kilka migawek w dobrej jakości.
Srebrne E-PL7, 45mm/1.8, kit 14-42
No to znowu moja kolej. Z wycieczki rowerowej.
Dla ciekawostki. Wyżej pisałem, że używam starej karty xd 512. Dzisiaj wpada mi do sklepu koleś, który gdzieś po drodze na wakacje kupił kartę xd1gb i chciał używać z c-750. Posiadacze wiedzą, że ten aparat tych kart nie łykał.
Zamieniłem się z człowiekiem, bo szkoda mi go było. Moja 512 za 1gb jego.
Witam
Jestem nowy na forum, chciałbym się pochwalic nowym nabytkiem o nazwie jak w temacie wątku. Przywieziony z USA, co ciekawe miał już polskie menu i przejściówkę z XD na mini SD. Całośc z dwiema kartami 1GD wyniosła mnie ok 800PLN. Pierwsze zaskoczenie, to kompletny brak możliwości kadrowania pod wodą, nic nie widac na wyświetlaczu. Czy ten typ tak ma czy ja coś partaczę?
przesyłam kilka fotek z możliwościami tego aparatu (i oczywiście fotografującego)
moja ocena tego sprzętu:
jako drugi aparacik, na plażę, imprezy itp b.dobry i choć spodziewałem się troszkę więcej uznaję zakup za udany
szkoda tylko że pancerna obudowa jest tak łatwa do zarysowania (nawet nie wiem kiedy pojawiła się rysa na zielonej płytce z przodu)
kaminpaw, fajne masz dzieciaczki - też mam takie
daj im aparata to zobaczysz świat ich oczami![]()
domadm, rozumiem sugestię, czyli że nawet 2 i pół roczne dziecko zrobi lepsze foto od tych twoich, hehehe
pozdrawiam![]()
hehe, nie chodzi o umniejszanie nam tylko o to, że dzieci patrzą inaczej na świat i czasem pstrykną fajnie coś, co nam nigdy by nie przyszło do głowy![]()
Kupiłem toto wczoraj znajomemu - musze przyznać, ze to całkiem przyjemny kawałek blachy ze szkiełkiem na górze![]()
Zaglądnijże! - http://www.mariuszsarzynski.pl/