Kilka osób miało go w E-3 np. Przy 510 też ktoś chyba natrafił. O ile mnie pamięć nie myli...
Kilka osób miało go w E-3 np. Przy 510 też ktoś chyba natrafił. O ile mnie pamięć nie myli...
Właśnie z powodu bandingu i ogólnej jakości matrycy w E-3 powstrzymałem sie od zakupu (który to ujawnia sie w HDR przy wysokim mikrokontrascie, to samo dotyczy innych firm i innych modeli aparatów takich jak np Canon 400D).
hmm co do bandingu i kratek -> to chyba wada poszczególnych egzemplarzy, bo jak wywiad robię środowiskowy, to większość nie ma nic do zarzucenia e-3 w tym temacie :/
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Nic nie odgrzewają tylko kontynuują zaczęte serie, każda seria rządzi się swoimi parametrami i filozofią, brakuje jeszcze modelu między E3 a E520 i będzie cacyZamieszczone przez KaarooL
![]()
E-520 mógłby mieć chociaż tę nową matrycę niby HDR (jeśli to prawda). To by chociaż było coś nowego i pożytecznego.
Jarek
Właśnie dla mnie także ten aparat wygląda identycznie jak e - 510 - jedynie z usuniętym z przedniej obudowy właśnie numerem.
Jest pewność, że to e-520?
Inne pokrętła i inny kolor diody i kolor opisu przycisków. Nic więcej nie widzę, chyba, że mnie pomroczność jasna dopadła![]()
LCDZamieszczone przez adikk
najważniejsze to są flaki
![]()
ojaaaa, ale na tym E-510 to obrazek jest !!![]()