na ichniej stronie są koszulki męskie i (fajniejsze) damskie, bokserki i ten kalendarz. Po świątecznych zakupach cena kalendarza spadła o połowę.
Niestety koszulki są tylko w rozmiarze dla pakerów lub beerpakerów. Na mnie ani S ani XS nie było![]()
na ichniej stronie są koszulki męskie i (fajniejsze) damskie, bokserki i ten kalendarz. Po świątecznych zakupach cena kalendarza spadła o połowę.
Niestety koszulki są tylko w rozmiarze dla pakerów lub beerpakerów. Na mnie ani S ani XS nie było![]()
zamiast 518 bym wzial G5, cena podobna.
mialem 2 x 510, teraz mam g5![]()
Troche to trwało ale w końcu zakupiłem sobie OM-10![]()
Mondeo MkIII Kombi 2003 2.0 TDCi 115km
(zmienione z MkII Liftback 1,8TD)
E-M5/7-14/12-40/40-150/45/17/7,5samyang
A ja sobie kupilem Microsoft LifeCam HD-5000
720p HD, Wacom Bamboo Pen & Touch
i Manfrotto Modo 790B monopod bo mi sie nie chce nosic statywu. Kupilem niedawno grip i teraz mi reka odpada jak ide na spacer z puszką![]()
Ergonomia całkiem porównywalna, choć oczywiście bardziej jestem przyzwyczajony do Razera. Co do specyfikacji technicznej - i tak nie widać różnicy. Logitech wydaje się być lepiej wykonany, chyba starczy na dłużej.
Kupiłbym ponownie DeathAddera, ale obecnie to 50% więcej niż mx ...
Akurat mx518 miałem pod ręką w dobrej cenie. Wielkiej różnicy nie ma. Dałem ciała, bo mogłem kupić g9 za 150 PLN nową tyle że bez pudełka i paragonu![]()
Mleko na gazie tylko czeka aż się odwrócisz ...
A ja dzisiaj zamawiam w abonamencie Milestoneopinie są rewelacyjne
Zapraszam na: stronę - www.mikolaj-kalina.com foto blog -http://mikolajkalina.wordpress.com/
MX518 - mam ja około 4 albo i 5 lat. Poprzednio przez 8 lat tez miałem Logitecha, modelu nie pamiętam - ale coś z wyższej półki na kulkę (nie było jeszcze myszy optycznych). Może i płaci się 200 i więcej zł za głupia myszkę, ale chodzi ona latami. Żadna nie była oszczędzana, godzinamy w Q1, Q2, HL, CoD, CoD:2, HL2, CoD4, Stalker, Doom itp, itp.
Mi ostatnio do domu przyszło:
Rolleicord, Canon
flickr
@Gibberpl - fajna rama
Ja sobie w końcu kalibrator HueyPro nabyłem drogą kupna.
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA