W nowym 508. Jako posiadacz starego zaprawdę powiadam- to jest dramat.
W nowym 508. Jako posiadacz starego zaprawdę powiadam- to jest dramat.
Moje zdjęcia: http://forum.olympusclub.pl/showthre...938#post206938
zabawki: E-M1 + 12-100/f4 + 8-25/f4+ 12/2 + 45/1.8 . Czasem S 22Ultra
25 kg słonecznika, zima coraz bliżej![]()
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu, tylko żuje pszczoły
Nową zabawkę - szlifierkę oscylacyjną![]()
Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją (Apolinary Despinoix).
Drewno. Bawię się w decoupage, naklejam zdjęcia drukowane na papierze ryżowym, dopiero się uczę, ale już mnie wciągnęło
![]()
Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją (Apolinary Despinoix).
też robię czasem dekupaż, ale raczej w toalecie :P
pochwal się efektem
oświeć mnie proszę jaka to wina użytkownika ? auto było serwisowane zgodnie z zaleceniami producenta w serwisie, jaką to tajemną wiedzę trzeba posiadać ? sprawa jest prosta - lejesz paliwo, serwisujesz, jeździsz, nic więcej nic mniej, sąsiad ma serwis VW/Seat/Audi, jego słowa o małych doładowanych silnikach - takiego g..na nigdy nie widziałem, nie ma znaczenia czy jest to "niemiec" czy "francuz" małe silniki doładowane są bardzo awaryjne
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu, tylko żuje pszczoły
Z tym serwisem to powiem tak:
kupiłem autko. Na dzień dobry kazałem wymienić rozrząd, filtry, płyny.
I tak co roku - wprawdzie już bez rozrządu, ale filtry, oleje, płyny wymieniam systematycznie.
Teraz pod koniec lata zaczęła mi śmierdzieć klima. Więc do serwisu - innego niż poprzedni, bo ten stary nie prowadził odgrzybiania. I co ? - wyjęty z auta filtr kabinowy był ORYGINALNY renault, fabryczny. Przez trzy lata płaciłem jak debil za to że auto sobie postało w serwisie. To tylko jeden filtr wyłapałem, a co z olejem, pozostałymi filtrami ? Skur***syństwo się dzieje.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||