"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA
Można tym latać manualnie, zarówno z włączonym wspomaganiem GPS jak i bez - jak każdym tradycyjnym dronem.
Za to w trybach "fotograficzno-filmowych" zachowuje się jak kamera na statywie
Phantoma skreśliłem na samym początku - ani to małe, ani ładne...
Jak już miałbym "samochodowego" drona kupić, to poszedł bym w kierunku Typhoon'a...
a statyw oświetleniowy do softboxa sobie sprawiłem![]()
Karol + Olek + kilka szkiełek
Ja kupiłem sobie Photoshopa CS6 wczoraj w wersji elektronicznej ale na moją prośbę sprzedawca dośle mi na płycie DVD gratis![]()
9 - zobaczymy co to potrafi ?
wielosystemowy
dyskografię Alan Parsons Project
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu, tylko żuje pszczoły
Kolejny adapter....
Chyba trzeba zwolnic z zakupami i zaczac sluchac plyt...
Za to na pocieszenie znalazlem calkiem niezly wzmacniacz w piwnicy i nawet nie pamietam skad on sie tam wzial....
Jeszcze tylko przedwzmacniacz i bedzie maly komplet.
Czlonek najgorszego, najstraszniejszego, najokropniejszego, najwiekszego, najgrozniejszego, najpaskudniejszego, najbrzydszego, najdluzszego Forumowego TWA jakie mozesz sobie tylko wyobrazic !!!! A po godzinach: Spammer Spicell Kommando Foken Wulf Destrojer.Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
A ja zanabyłem oleczka 40-150, oczywista tego z dziurką od 4,0.
Teraz siedzę i znęcam się nad photoshopem 7.0CE. Wychodzi jednak, że bardziej tumanowaty jestem do nauki, jak bym chciał.