Mi też nie leży. Kolory sino-niebieskie, mało zachęcające.
Mi też nie leży. Kolory sino-niebieskie, mało zachęcające.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Kolory to zawsze sprawa osobista, ja dosyć forsownie obrabiam a tu wpływ miała jakość pliku. Jak wyciąga się z RAWA i możliwe że z innej matrycy to obrazek jest delikatniejszy. Tutaj wyszło jak wyszłoWiele osób po prostu lubi kolory prosto z matrycy. Obrazek ma potencjał, jestem ciekawy jak inni by go obrobili.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
ps. Aha - łokcie miała sine i pod pachami bo najwidoczniej były brudne)))
Ostatnio edytowane przez ksb ; 29.04.11 o 07:58 Powód: Automatyczne scalenie postów
Artur, ale z tego co widziałem do tej pory (mam na myśli inne Twoje prace), masz skłonności do silnego schładzania kolorów, może tak po prostu lubisz. Oczywiście w omawianym przypadku trzeba brać poprawkę na wielkość pliku i stratę jakości.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
A ja się cieszę, że wróciłeś i coś wstawiasz. Bardzo udane ostatnie foty. Pozdrawiam.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R