cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Starzy ludzie mówili, że Polska B zaczyna się w okolicach Konina tam gdzie przebiegała granica między zaborami.
Pod zaborem pruskim był słynny "Ordnung", pod zaborem rosyjskim licho wie co.![]()
Ale czy kraj można dzielić na lepszych i gorszych ?
Wszyscy są równi wobec prawa, choć nadal w tym kraju są równiejsi.
I z tym należy walczyć.
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Heniu, tylko że cała kasa idzie na lewobrzeżną Warszawę, a ci po prawej to oglądają środkowy palec wesoło uniesiony.
Po lewej stronie dalej jest ordnung, a po prawej - Marki, Wołomin - nazwy znane i sławne, spytaj Saboora![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
To musi byc w czyims interesie taka b strona.Zawsze latwiej wtedy argumentowac ze piorun spalil bo na tace nie bylo niz ze nie bylo piorunochronu.Ale tez tesknie za nia bo ona moja jest.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Tak, niebawem...
Tak umownie w ujęciu geograficznym faktycznie najczęściej mówi się o linii Wisły. Ja Polskę B widzę raczej przez pryzmat mentalności ludzi, przy czym absolutnie nie traktuję tego określenia pejoratywnie. Wręcz przeciwnie - jest tu (sam mieszkam zdecydowanie w Polsce B) coś ciekawego i atrakcyjnego.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
To ja złożę jeszcze jedną propozycję Polski B-e, a mianowicie Latowicz. Ostatnio jest to można powiedzieć nawet ikona Polski B (większości lepiej znana pod nazwą Wilkowyje)!
Dzięki za polecenie tych miejsc, tym razem niespecjalnie wiem o co chodzi, domyślam się, że to w nawiązaniu do serialu, nigdy go nie widziałem, tv praktycznie nie oglądam. Zerknąłem na mapę - przejeżdżałem tamtędy całkiem niedawno, bez świadomości czegokolwiek. Kolejnym razem będę mądrzejszy.