Ja przede wszystkim żałuję, ze konkurs nie odbył się na naszym forum.
Jestem pewien, że tu mielibyśmy lepszą frekwencję.
Chyba nie
Może nawet kiedyś urządzę jeśli znajdę jakiś, równie szczytny cel.
Pisałem konkretnie, o tamtym, gdyby był tutaj pewnie więcej osób wzięłoby udział, widzę tu wielu forumowiczów o naprawdę wielkim sercu
Poza tym nie wiem jak Wy, ale ja nie lubię pisać na większej ilości forum jednocześnie.
Dwa, trzy, góra, tu pewnie bym cos wstawił![]()
Plumek - gratulacje.
Ja również wzięłam udział ale tylko ze względu na cel (chociaż w sumie wystarczyłoby wpłacić kasę).
A co do zorganizowania konkursu tutaj - chyba były jakieś przeszkody...![]()
Dzięki za gratki. No pewnie, że wystarczyło wpłacić kase bez konkursu - ale taki konkurs to dodatkowy bodziec (a właściwie nagrody) i spodziewać się można było większej frekwencji...
Czasem takowa jest - nawet jak konkurs jest tylko o "złote gacie"... dla zabawy... Ja ochoczo wzięłam w nim udział, licząc, że jak ludzie zaczną umieszczać swoje zdjęcia jako kandydatury, to inni też tak zrobią...
Gratulacje, frekwencja faktycznie marnastraszna szkoda, przede wszystkim z uwagi na ten album, z którego pieniądze trafiłyby dla chłopczyka
![]()
Z drugiej strony nie zgadzam się z Wojtkiem, bo uważam, że info na tym forum wisiało. Zarejestrowanie się i wstawienie zdjęcia to parę minut. Kwestia chęci.
ZAPRASZAM E510 14-42 & 40-150, Nikon D7000 & 17-50 Vr
No ja po prostu nie mam nic takiego, co chciałbym w albumie zobaczyć
Zwłaszcza z fotografii przyrodniczej.
Jasne, nie każdy fotografuje przyrodę, ale IMHO na fotoprzyroda non-stop pokazywały się w trakcie konkursu nowe zdjęcia w innych działach. I co? I kompletnie nic.Tak naprawdę prawie połowa z tych zdjęć, to dodane dlatego, że Mariush tutaj napisał... Straszna szkoda...
Co do Albumu, to jeśli nie Album to może chociaż powstaną jakieś foto gadżety? Ale podejrzewam, że to w dużej mierze zależy od dobrej woli firmy sponsorującej.