Na pewno za jakiś czas pomyślę o 70-300, niestety to nie tylko ode mnie zależyjakby się żona dowiedział to bym zamieszkał w kartonie i to bez aparatu
![]()
Na pewno za jakiś czas pomyślę o 70-300, niestety to nie tylko ode mnie zależyjakby się żona dowiedział to bym zamieszkał w kartonie i to bez aparatu
![]()
A mogłem wziąć Nikona D40 lub Canona 400D, wtedy nikt by się nie dziwił, że te zdjęcia to wina aparatu... A tak mam E-510... i na co tu zwalić winę?
Tak jest powoli ale systematycznieZamieszczone przez marcinpolniak
![]()
ZAPRASZAM E510 14-42 & 40-150, Nikon D7000 & 17-50 Vr
Kupiłem u gościa to (z E na M42) http://allegro.pl/show_item.php?item...2+wys%C5%82any.
a ten przysłał mi dzisiaj to (z Minolty na M42) http://allegro.pl/item327609828__f%5...z_blokada.html
Próbowałem ale nie pasuje Minoltowy bagnet do Olympusa 4/3
Jedyny plus to szybka wysyłka... chyba![]()
A mogłem wziąć Nikona D40 lub Canona 400D, wtedy nikt by się nie dziwił, że te zdjęcia to wina aparatu... A tak mam E-510... i na co tu zwalić winę?
Nic dziwnego, ze nie pasowalo
Szybko odeślij i napisz facetowi kilka słów do słuchu.
Nieprzytomny?![]()
Odeślę jak przyśle mi odpowiedni albo jak dostanę pieniążki na wysyłkę, ja zapłaciłem 9 zł za wysyłkęa koszt odesłania to będzie jakieś 5 zł maks
więc i na piwo zostanie. A cieszyłem się jak dziecko gdy zobaczyłem przesyłkę.
Ech, z daleka mi pachnie jakimś negatywem na Allegro, a że będzie negatyw rewanżowy, więc pewnie dwa ....![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
spoko może uda się dogadać. Prawie z każdym można się dogadaćPiszę prawię a jeszcze trzy miesiące temu napisałbym, że z każdym, bo niestety z jedną Panią nie mogłem i za moje miękkie serce za neutrale dostałem negatywy
choć w sumie nie wyszło źle zamiast Lalki B. Prusa na mp3 mój syn ma lalkę szmacianą, nazwał ją Fifi
![]()
Zrob tak jak ja.Kup Zonie na prezent bukiet kwiatow,za tydzien nastepny,tak bez okazji tak po prostu.Jak sie zapyta o powod-to Ty zapytaj -a czy musi byc powod.Za jakies trzy tygodnie znowu.A za miesiac zacznij byc zamyslony,zatroskany,smutny...Pare kolorowych folderow z tym obiektywem pozostawiaj na widoku,tak zeby widziala.Po jakims czasie nie wytrzyma i sama Ci zaproponuje.Mnie tak sie udalo.Zamieszczone przez marcinpolniak
Mam nadzieję, że dostanę nowy adapter przed świętami... Kłócił się nie będę o kasę za przesyłkę ale na pewno nie będę dopłacał do ich pomyłki... Co do pomysłu na kupno obiektywu 70-300 to moja żona chyba nie kocha mnie aż tak mocno![]()
na forum masz też ofertę sklepu na zakupy na 10 rat 0 % albo tutaj na 20 ratZamieszczone przez marcinpolniak
http://www.euro.com.pl/obiektywy2/ol...-4-0-5-6.bhtml