To niedobrzeZamieszczone przez dziekan
, Alfa100 ma opinię wyjątkowo głośnej! Często powtarzane opinie przyrównują ją do klapy od śmietnika, a jeśli E-510 jest jeszcze głośniejszy to dla mnie fatalnie
![]()
MAF, musisz kupić zestaw wytłumiający![]()
/*...................*/
/* ...........................*/
jak chcesz ciszy to zakup E-1 chodzą za groszeZamieszczone przez MAF
- widze jesteś mineciarz, skompletujesz szkła, E1 daje naprawdę niezłą frajdę
![]()
Jak chcecie ciszy to nic innego tylko kompakcik![]()
![]()
Tylko że kompakt ma inne wady które są trudniejsze do zaakceptowania niż głośne lustro.Zamieszczone przez zimny
Choćby olbrzymia GO, i kiepskie wysokie ISO, co w połączeniu ze stosunkowo ciemnymi obiektywami w kompaktach praktycznie uniemożliwia robienie zdjęć z ręki i bez lampy w pomieszczeniach.
Jak chcesz się bawic w zdjecia bez lampy to kup sobie 5D a najlepiej D3Zamieszczone przez MAF
i Takie marudzenie na dzwięk lustra jest moim zdaniem śmieszne, wiadome w wielu przypadkach może by się takie jak w E-1 sprzydało ale bez przesady...A jak nie no to niestety kompakcik Ci pozostaje
![]()
E-3,E-510;F8, ZD14-54,S30,ZD40-150,FL50,FL50R,FL36R... i co dalej ? ? ?
Mam 5D, ale obawiam się że nie dokładnie takie o jakie Ci chodziZamieszczone przez MicSzu
Oj nie irytuj się tak, tak sobie marudzę, a właściwie to zbieram informację. Niestety nie jestem w stanie obejrzeć wszystkich wypuszczonych korpusów Olka więc tu się dopytuję.
Inna sprawa że może faktycznie do takich zdjęć kupić sobie znowu A1?