Ja również mogę porównać D70 i E510. Olek jest bardziej dźwięczny, D70 głuchy. Mojej żonie bardzo podoba się klapnięcie olka i to jest najważniejsze![]()
Ja również mogę porównać D70 i E510. Olek jest bardziej dźwięczny, D70 głuchy. Mojej żonie bardzo podoba się klapnięcie olka i to jest najważniejsze![]()
Ja dzisiaj mogłem posłuchać klapnięcia D80 i jest ono bardziej stonowane i ma taką niższą barwę dźwięku niż w moim Olku E510, w którym to brzmi niczym jak osa.A Nikon to takie ciche beknięcie.
Ja jestem przyzwyczajony do mojego, dlatego odgłosy z D80 mnie zadziwiły.
![]()
A może ma ktoś jakieś nagrania dźwięku lustra w przykładowych lustrzankach, albo jakieś linki.Tak dla porównania
ZAPRASZAM E510 14-42 & 40-150, Nikon D7000 & 17-50 Vr
E-330 jak tutaj pisano średnio głośny za to E-1 to "prawie" jak kompakt![]()
to ja mam takie małe pytanko co jest cichsze e1 czy e3?
JEDNO ŻYCIE JEDEN CEL, JEŹDZIĆ HONDA CBR
nie wiem jaka jest różnica pomiędzy E1 a E3 ale po dzisiejszej zabawie z E3 wydaje mi się, że E3 "klapie" ciszej od E510, tak bardziej głucho. W E510 odgłos jest taki jakiś świszczący![]()
Różnica jest znaczna - e-1 jest cichsza zdecydowanie.Zamieszczone przez robko
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
alfa jest zdecydowanie cichsza !!!Zamieszczone przez MAF
bawiłem sie E-3 w MM - niezły kałasznikow i musze przyznać że bardzo cichy w porównaniu z tymi puchami co mam :]
www.tekkenolandia.pl
E-510 / FL-50 / ZD 8 / ZD 35 / ZD 14-54 / Industar 50/2.8