Tym aparatem lepszego nie zrobisz więc uważam, że zrobiłaś wszystko co w jego mocy, no dobre zdjęcie.
Tym aparatem lepszego nie zrobisz więc uważam, że zrobiłaś wszystko co w jego mocy, no dobre zdjęcie.
Bo nie ma dwóch takich samych zdjęć z ulicy. A foty księżyca są identyczne.Zamieszczone przez Mysikrólik
Co innego zdjęcia księżyca, gdzie można kontemplować skałki i pagórki, co innego zdjęcie księżyca w postaci okrągłej plamy. Ze sprzętem jakim dysponuje większość z nas, to raczej wychodzi nam druga wersja. Po 10sięciu takich fotkach aż się chce wyjść z kina![]()
Witam
Korzystając z okazji dorzucę tu 2 fotki ze swojego kompakcikubo wydaja mi sie jak na kompakt dosyc dosyc
Pozdrawiam Rafał M.
Ja do mojego olka podpinam Meyera 300mm i konwerter 2x co prawda pod M42 ale mam przejścióweczke więc jest dobrze. Trzeba troszkę przymknąć przysłonę i jest fajnie - jedyny minus to ciężar obiektywu i statyw mi nie wytrzymuje![]()
Jedno nieostre zdjęcie to pomyłka. Dziesięć nieostrych zdjęć to eksperyment. Sto nieostrych zdjęć to styl
pozdrawiam Wojtek
Mysikrólik, Rafał Czarny, salvadhor: dajcie się nacieszyć tym co focą krócej od was i dla nich taka fotka księżyca to frajda.
I nie ma takich samych zdjęć, bo trafiają się fajnie obrobione - a te właśnie różnia się od masówki.
Ernesth: mam podobny zestaw co Ty i jestem ciekaw jego osiągów na księżycu właśnie![]()
Jak wyjdzie, to wrzucę do wątku o obiektywach M/42.
Jeszcze tydzień i można zaczynać.
Wchodzisz?![]()
![]()
Dzieki za opinie , a co do sesu robienia zdjęć księżyca to może i dla starych wyjadaczy nie ma, ale czy z tych starych wyjadaczy jest chociazby jedna osoba, ktora takowego zdjecia nie robila ? Nie sadze![]()
Pozdrawiam Rafał M.