21, 22 super - za przedmówcami. W 20. trochę przeszkadza utrata szczegółów w światłach (ale poza tym podobasie), a 19 strasznie pstrokate, niemiło się patrzy - choć kadr dobry. Może to kwestia obróbki...
21, 22 super - za przedmówcami. W 20. trochę przeszkadza utrata szczegółów w światłach (ale poza tym podobasie), a 19 strasznie pstrokate, niemiło się patrzy - choć kadr dobry. Może to kwestia obróbki...
Zapraszam do oglądania, komentowania i krytykowania na moim wątku
Jako kolejny wyrażę dużą przyjemność z oglądania dwóch ostatnich zdjęć - naprawdę świetnie wyszły (choć MSZ ciut lepsze 21 - w przeciwieństwie do większości...). 20 też bardzo ładnie, natomiast 19 do mnie nie przemawia...
Pozdrawiam
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Może będzie nudne to co napiszę ale trudno.
Dwa ostatnie znakomite. Gratuluję.
To i ja przynudzę.Faktycznie dwa ostatnie są świetne.
Dzięki za odwiedziny i miłe słowa. Doceniam że chce Wam się cokolwiek skrobnąć, bo ja zazwyczaj tylko oglądam zdjęcia i jakoś tak nie umiem o nich dyskutować. Następne tylko jedno z oswajania szerokiego kąta mroźny i trochę cukierkowy wschód nad zamarzniętym stawem. Jak się obrobię to wstawię więcej ze świątecznej serii.
23.
Całkiem przyjemny widoczekpodoba mi się kadrowanie

"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Ładny widoczek, fakt
Następnym razem spróbuj jeszcze przykucnąć zamiast pochylać obiektyw w dół i porównaj efekty. Ciekawe, czy nie spodoba Ci się bardziej takie ujęcie.
Ładne światło miałeś, kadry są przyjemne chociaz trochę dziwnie je poprzycinałeś.
Ale to Twoja bajka

a mi się ta bajka super podoba, na prawdę świetne klimatyczne zdjęcia, jaki ja jestem leniwy !! może kiedyś też się wybiorę z rańca
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300