Strona 8 z 16 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 151

Wątek: Rafaka zdjęcia

| OlyJedi Awatar rafakk
    Mieszka w
    wrocław
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Dzięki za tą moją bajkę - to komplement. To teraz trochę wykopalisk jak już jestem przy b&w. Ten sam motyw - mały gotycki kościółek w moich rodzinnych stronach.
    27.
    28.
    29.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar jolly
    Mieszka w
    L-wo / W-wa
    Siła reputacji
    31
    Moja galeria
    28 i 29 bardzo mi się podobają.
    28- świetnie uchwycone promienie słońca. I zza drzew i tej świetlnej poświaty wyłania się budynek koscioła. Wg mnie świetne zdjęcie.
    Na 29 podoba mi się układ: drzewo, w dole wejście, na lewo wyżej okno i przesłoniete jeszcze oszronionymi gałęziami.
    Natomiast 27 - jakoś odstaje moim zdaniem od pozostałych.
    Pozdrawiam, Jola

| OlyJedi Awatar Smerf Maruda
    Mieszka w
    Stolyca
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Masz oko, chopaku, bardzo ładnie kadrujesz. Szczególnie przypadło mi zmyślnie skadrowane 23 - bardzo pomysłowe, bardzo! 25 trochę standardowe, ale to ładny, mogący się podobać klasyk. Nie podoba mi się 28 - trochę za dużo chaosu w kadrze, ale 27 i 29 to już sam mjut. Zresztą wszystkie zdjęcia są bardzo dobre. Ale 23 jest naprawdę znakomite, bardzo przypadło mi do gustu.
    _______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
    17-te też jest mistrzowskie. Zazdroszczę, że to nie ja je zrobiłem, teraz podobna fota już zawsze będzie "druga".
    Ostatnio edytowane przez Smerf Maruda ; 20.01.09 o 13:04 Powód: Automatyczne scalenie postów

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Mielec
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Wiele świetnych zdjęć w tym wątku. Z przyjemnością tutaj zaglądam. Ostatnie kadry również mi się podobają. Wszystkie trzy.

Moderatorka Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Ania_
    Mieszka w
    zDolny Śląsk
    Siła reputacji
    76
    Moja galeria
    Bardzo miło popatrzeć
    15 lat na forum. Dawniej jako Mysikrólik. Zawodowo jestem tu i tu.

rocco
    Gość
    Bardzo harmonijne kompozycje, masz zmysł obserwacji i dobre wyczucie obrazu.
    Wszystkie trzy są świetnie, gdybym miał wybierać faworyta to byłbym w kropce

| OlyJedi Awatar Piotr Grześ
    Mieszka w
    Piła
    Siła reputacji
    51
    Moja galeria
    Wszystkie mi się podobają, jakoś nie mam weny na temat technicznych aspektów, ale najcieplej do mnie przemawia zdjęcie 25.
    E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    opolskie
    Siła reputacji
    151
    Moja galeria
    Na ostatnich elegancko wykorzystałeś światło i panującą aurę. Te elementy wniosły specyficzny klimat na zamieszczonych kadrach, dlatego ten popularny motyw zwraca uwagę i jest po prostu ładny.
    pozdrawiam Wiejo

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar salvadhor
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    73
    Moja galeria
    Kompozycja w 29 najbardziej przypada mi do gustu - głównie za sprawą architektury i tych łuków, zestawionych z odrealniony drzewem.

| OlyJedi Awatar rafakk
    Mieszka w
    wrocław
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Dziękuję po raz kolejny za wizytę. Co do ostatnich trzech to moim faworytem jest zdecydowanie pierwsze z serii a to dlatego że zrobiłem je jakieś 10 lat temu ruskim fedem5 bodajże, co tłumaczy fatalną jakość bo skanowałem kliszę na badziewiastym skanerze w domu. To były czasy kiedy jeszcze nie nosiłem ze sobą aparatu tak często jak dziś. Jak będę szedł do labu zrobić jakieś odbitki to zaniosę do zeskanowania na porządnym urządzeniu.