21, 22 super - za przedmówcami. W 20. trochę przeszkadza utrata szczegółów w światłach (ale poza tym podobasie), a 19 strasznie pstrokate, niemiło się patrzy - choć kadr dobry. Może to kwestia obróbki...
21, 22 super - za przedmówcami. W 20. trochę przeszkadza utrata szczegółów w światłach (ale poza tym podobasie), a 19 strasznie pstrokate, niemiło się patrzy - choć kadr dobry. Może to kwestia obróbki...
Zapraszam do oglądania, komentowania i krytykowania na moim wątku
Jako kolejny wyrażę dużą przyjemność z oglądania dwóch ostatnich zdjęć - naprawdę świetnie wyszły (choć MSZ ciut lepsze 21 - w przeciwieństwie do większości...). 20 też bardzo ładnie, natomiast 19 do mnie nie przemawia...
Pozdrawiam
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Może będzie nudne to co napiszę ale trudno.
Dwa ostatnie znakomite. Gratuluję.
To i ja przynudzę.Faktycznie dwa ostatnie są świetne.
Dzięki za odwiedziny i miłe słowa. Doceniam że chce Wam się cokolwiek skrobnąć, bo ja zazwyczaj tylko oglądam zdjęcia i jakoś tak nie umiem o nich dyskutować. Następne tylko jedno z oswajania szerokiego kąta mroźny i trochę cukierkowy wschód nad zamarzniętym stawem. Jak się obrobię to wstawię więcej ze świątecznej serii.
23.
Całkiem przyjemny widoczekpodoba mi się kadrowanie
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Ładny widoczek, fakt
Następnym razem spróbuj jeszcze przykucnąć zamiast pochylać obiektyw w dół i porównaj efekty. Ciekawe, czy nie spodoba Ci się bardziej takie ujęcie.
Ładne światło miałeś, kadry są przyjemne chociaz trochę dziwnie je poprzycinałeś.
Ale to Twoja bajka![]()
a mi się ta bajka super podoba, na prawdę świetne klimatyczne zdjęcia, jaki ja jestem leniwy !! może kiedyś też się wybiorę z rańca
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300