Jesienne wszystkie piękne, no może oprócz 18-tki. Jakoś mi nie podeszło z tym słupem
Jesienne wszystkie piękne, no może oprócz 18-tki. Jakoś mi nie podeszło z tym słupem
mente et malleo
19. Dodałem do galerii ale widzę że raczej się nie podobaZdaję sobię sprawę że mało zostało fotografii w tej fotografii a powstała taka bardziej grafika. Fotka wyjściowa była słaba i raczej nie chcielibyście jej oglądać więc potraktowałem ją ostro fotoszopem. To tyle mojego tłumaczenia się...
20. a to już z mojej wyprawy na jeden z dolnośląskich wygasłych wulkanów i to co z niego widać
Jak na moje oko - obie foty bardzo dobre, nawet świetne...
20 bardzo mi się podoba. Zieleń tak ładnie się układa pasami i przechodzi w coraz jaśniejsze odcienie.
Pozdrawiam, Jola
20- bomba, fajne te odcienie zieleni
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
20- świetniefajnie sie patrzy na to zdjęcie
podoba sieb
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
22 fajne, takie rześkie i jakby orzeźwiające
...........to takie moje odczucia![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Obydwie dobre, druga chyba lepszejsza
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300