Ładnie, malowniczo. Przyjemnie się ogląda.
Ładnie, malowniczo. Przyjemnie się ogląda.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
3 i 4, fajny dyptyk.
Uzupełniają się wzajemnie i podobają mi się właśnie w takim zestawieniu.
3 i 4. podoba mi się . Chyba masz dobry zamysł, ten sam punkt focenia, idealne do zrobienia poliptyku. Czekam z niecierpliwością ( a dopiero zima)!
5. też ma swój urok, te skały i korzenie dają wrażenie mocy ...
Dzięki za komentarze. Faktycznie takie zupełne początki to nie są. Cieszę się, że kolory się podobają, bo sporą wagę do tego przywiązuje i czasami jestem zaskoczony tym, co można wyciągnąć ze zdjęcia, które na pierwszy rzut oka wydaje się zupełnie niespecjalne. W każdym razie pomysł z tym poliptykiem całkiem fajny. Nr 3 jest o wschodzie nr 4 o zachodzie a teraz trzeba poczekać aż się trochę zieleni pojawi na drzewach, to przy jakimś ciekawym świetle coś znowu popróbuje.
zdjęcia warte uwagiOby tak dalej
ps dobry emblement
![]()
O L Y M P U S E-510 + 14-42mm + 40-150mm + ZD 50mm F/2 Makro + FL 50R + Sandisk CF 4gb + statyw HAMA + filtr polaryzacyjny HAMA + Helios 58mm F/2 + pierścienie pośrednie + kilka kolorywych szkiełek do fotografii czarno-białej. POZDRAWIAM
jestem pod miłym wrażeniem z oglądania zamieszczonych zdjęć od nr 1 do 5 interesująco zaprzęgnięta kolorystyka podkreśla walory przedstawionych widoków. 6- wydaje mi się, że troche za dużo za chciałeś na raz zamknąć w kadrze jak na zdjęcie tego typu. 7- całkiem przyjemna panorama pięknej okolicy. Pozdrawiam.
Ostanie mi sie podoba.
Delikatna kolorystyka, panorama jak z moich stron![]()
Na 6 jest wszystko- niebo, góry, doły, woda i las![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
1, 3, 5 - bardzo ładne, szczególnie "badyle" mi się podobają. Fajne wyczucie kadru i przyjemna kolorystyka![]()
E-30 / 12-60 / ...
http://ramian.pl