64-66 ekstra, dalsze nie za bardzo..
ale te 64-66, są super gratki
64-66 ekstra, dalsze nie za bardzo..
ale te 64-66, są super gratki
/*...................*/
/* ...........................*/
66. - fajny, prosty kadr.
Ule bardzo przyjemne.
Bardzo fajne te fotki z wakacji. Nie obstawiam konkretnej bo podobają mi się wszystkie.![]()
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
64-66 bardzo dobrze ze wskazaniem na 66 te pole wygląda jak "dywan" ocena w galerii. Pozdrawiam
64- wąskie uliczki i dostosowany pojazd, ma sie wrażenie, że tak jest tam od wieków. 65- malowniczo położona świątynia, fajne zdjecie. 66- ta niezwykła falująca miękkość okraszona bydynkiem najbardziej podoba się z tego seta. Ule ładnie w sadzie umieszczone, grają kolorkiem i mogą się podobać.
pozdrawiam Wiejo
Dzięki za to, że wpadliście do mojego wątku
Żeby nie zanudzać (przyznam że sam się już tym zmęczyłem) postanowiłem skończyć wątek toskański mimo że jeszcze trochę do pokazania by się znalazło. Teraz będą raczej klimaty jak na ostatnich ulach (o ile będzie mi się udawało wyrwać w plener z mojej "cudownej" metropolii), które, mimo że nie są efektowne, mnie pociągają diabelnie...
pozdrawiam
czekamy na nowe :]
/*...................*/
/* ...........................*/
Jeden ładny, ale zimny weekend i tyle ja jesieni w tym roku widziałem wrr:
70. jesienne skrawki
Ule... uroczy temat!!!
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
70 mało udana .. też raz chciałem zrobić z trzech nieciekawych zdjęć jedno .. powiedzmy bardziej ciekawe i też mi nie wyszło (to oczywiście moje zdanie)![]()
E-30, E-510 + Dual Kit + ZD 14-54 II + ZD 50 + Samyang 85 + ex-25 + Metz 48 + Fl-36R
ogłoszenia internetowe nauka jazdy Gorlice