Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Chlop nie wychodzil dalej niz na pole takie to byly czasy![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Nie wychodzi a idzie, oj Krzyś, Krzyś stawiał Ty chałupę(łelkam) na ugorze??
Na ugorze, co najwyżej mogą być orki(z Majorki).
---------- Post dodany o 11:13 ---------- Poprzedni post był o 11:11 ----------
A po grzyba(rydzyka) miał leźć dalej?? Batogami by go do porządku przywołano.![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO