Witam.Zamieszczone przez leodan
To daje na dzis cenę 939,391633 zł Pl i koszty przesyłki to powiedzmy 100 zł, mniam robi się nieźle![]()
Pozdrawiam.
Witam.Zamieszczone przez leodan
To daje na dzis cenę 939,391633 zł Pl i koszty przesyłki to powiedzmy 100 zł, mniam robi się nieźle![]()
Pozdrawiam.
Olympus E-510 Double Kit, Zuiko Digital 14-54mm, Samyang 500mm F6.3 i nadal Olympus Camedia C-4000 ZOOM + KING UV 52 mm.
to są dolary kanadyjskie czy amerykańskie ? - bo cena byłaby jeszcze ciekawszaZamieszczone przez leodan
![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
To chyba cena w dolarach USA , w Kanadzie są też takie ceny , tylko dolar Kanadyjski jest trochę droższy /ale jaja , kto by kiedyś pomyślał /.
Pozdrawiam LEO
E-1 , 40-150 , Helios MC 44M-4 , Pentacon 4/200 , Metz 48AF-1 ,
statyw Hakuba S-4500
własnie tu kupowałem rok temu to szkło po takiej samej cenie - tylko innym kursieZamieszczone przez leodan
![]()
www.tekkenolandia.pl
E-510 / FL-50 / ZD 8 / ZD 35 / ZD 14-54 / Industar 50/2.8
Może będzie banalne to, co za chwilę napiszę![]()
Z własnego doświadczenia:
Zanim kupiłem lustrzankę, uczyłem się na hybrydzie SP-510 i czytałem pilnie nasze forum. Lustrzankę kupiłem po roku, ale tylko body i osobno 14-54 właśnie.
Tutaj jest tak dużo informacji o sprzęcie i nie trzeba wcale być zarejestrowanym aby sobie poczytać i wyciągać wnioski.
Wiele osób zrobiło podobnie.
Czy nie lepiej trochę dołożyć i od razu kupić jeden porządny, uniwersalny obiektyw?
Ten obiektyw jest rewelacyjny.
Używalem go z E-510, teraz używam z E-3 i nawet nie myślę o zamianie na 12-60.
Wsztstkie fotki architektury w mojej galerii, zrobiłem właśnie nim.
Moze fotografie w galerii pomogą w wyborze ?
Przy obecnych cenach $$ nawet nie ma co się zastanawiać. Jeżeli masz okazję kupić w USA i sprowadzić to bierz - jak Ci się nie spodoba to najwyżej sprzedasz - nie ma tego złego, ale na 100% nie sprzedasz
Pozdrawiam,
Mariusz
Jeśli tylko masz możliwość finansową brać to szkło to bierz. Jest naprawdę rewelacyjne. Ja je kupiłem ostatnio za 492$, co dało przelicznik jakieś 1150 zł. A można zapewne jeszcze taniej.
Takaszi, jak będziesz zciągał to może byś dał znać i zciągnoł dla mnie, a i może inni się zkuszą, w tak atrakcyjnej cenie.