hheheh a to cwaniaczek :P a moj chodzi jak zyletka:P
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
o dobrze wiedziecmam wszystko
dzieki ktotek za info
![]()
hheheh a to cwaniaczek :P a moj chodzi jak zyletka:P
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
o dobrze wiedziecmam wszystko
dzieki ktotek za info
![]()
Ostatnio edytowane przez dar_son ; 14.10.08 o 09:14 Powód: Automatyczne scalenie postów
Kupilem dziś 14-54mm, warto sprzedać 14-42 czy lepiej zostawić???![]()
VKP # 430 -> www.vectraklub.pl
VU # przyjaciel -> www.forum.vectra-unlimited.pl
E-520 + 14-42mm +70-300mm + 14-54mm + Hoya UV pro1 + Extreme IV 4GB + Lexar 2GB i wiele planów...
PO co zostawiać? Jako dekielek?![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Ja też bym zostawił. Popyt na używane kity jest mały i dużo za niego nie dostaniesz - na pewno mniej, niż jest wart. A kiedyś może się jeszcze przyda...
Przetestuj sobie funkcję Contrast AF ze swoim E-520 na kitowym 14-42, bo z 14-54 na pewno ta funkcja nie działa. Czasem może Ci się przydać.
Uważam tak samo...Gdy kupiłem wspaniałego ZD14-54 chciałem sprzedać kitowca,porobiłem mu zdjęcia i spojrzałem na allegro ile za niego mógłbym dostać.I co? Postanowiłem,że go zostawię, różnie to w życiu bywa a szukać póżniej na gwałt tego zakresu...ja dziękuję.Leży więc teraz biedaczek w ciemnej szufladzie i odpoczywa.Szkoda mi za takie pieniądze pozbywać się starego druha...![]()
E-510/ ZD 14-45/ ZD 14-54/ ZD 40-150/ ZD 50-200/ Metz 58 AF/ Marumi DGH Circular+UV-wpc/ Hitech...Cokin P/ Benro A-297m8+488RC2/...pstryk!!!
Sprzedaj, nie ma sensu trzymać złomu, kup za to kartę CF i akumulatorek.... lub inne drobiazgi.
zostaw no chyba ze cie ucieszy te pare złoty za niego . awarja zawsze sie może zdarzyc a zapas nieboli.
(M10, Samyang 7,5mm, 40-150mm, E-330, 35mm)