FuterałZamieszczone przez fotomic
![]()
![]()
FuterałZamieszczone przez fotomic
![]()
![]()
Ksb wszystkie nowe body maja stabilizację (oprócz C i N tyle tutaj mają nowe szkła IS kitowe tanie i o wiele lepsze niż stare ez IS)
Sorry ale jak dla mnie to nie można robićnowego body bez możliwości dokupienia sobie szkieł np. 70-300 bo to szkło jest dla amatorów ...
A7II słoiki
jerzykulesza.zenfolio.com
MicSzu, może i fajnie byłoby mieć takie cuś ze światełkiem 1,8 ale popatrz na cenę i nie narzekaj. Jeśli jeszcze optycznie będzie bez zarzutu, szkiełko to znajdzie wieeeelu nabywców. Mam nadzieję, że nie jest to jakieś "strictly limited edition"![]()
Wcale nie narzekam, tylko tak sobie głośno myślę, że takie f2 mogło by byc i cena ciut wyższa, wtedy bym sobie takie cuś kupił i jaZamieszczone przez dinx6
Ale i tak jest niezle bo to coś jest tak malutkie
i warzy 95 g. A co nowego jest w tym e-420 prócz większego LCD i troszke innego deisainu?
E-3,E-510;F8, ZD14-54,S30,ZD40-150,FL50,FL50R,FL36R... i co dalej ? ? ?
Jak ktoś chce do takiego pyrtka jak E-4XX podłączać duży, jakby na to nie patrzeć, obiektyw 70-300, to już jego problem. Za niewiele większe pieniądze kupujesz body (E-510), które z dużymi obiektywami lepiej się zespala.Zamieszczone przez geo
Pentax też jakoś jasnych naleśników nie mógł zrobićZamieszczone przez MicSzu
![]()
Pentax SMC DA 40 f/2.8 Limited
Pentax SMC 40 f/2.8
Pentax SMC P DA 70 f/2.4
Pentax SMC P DA 21 f/3.2 AL
http://www.dcresource.com/news/newsitem.php?id=3720
mniam!Zamieszczone przez dcresource
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Witam
Małe jest piękne. Ten skórzany pokrowiec i stałka to genialny pomysł.
Pozdrawiam
No ten obiektyw to swego rodzaju 'must have' dla posiadaczy E-400/E-410/E-420Na coś takiego czekałem.
.