nie wiem jak innym ale mnie wcale, nigdy nie marudziłem na rozwiązanie jakie jest w E-3Zamieszczone przez mathu
nie wiem jak innym ale mnie wcale, nigdy nie marudziłem na rozwiązanie jakie jest w E-3Zamieszczone przez mathu
http://www.robertnawara.digartfolio.pl/
E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5
o kurde, swietny ten 420, stylizowany na stary, a ten skórzany futeral uuu, zapowiadaja sie na kultowy dopracowany aparacik
szkoda tylko ze nie ma stabilizacji, bedzie trzeba poczekac jeszcze rok na super male body ze stabilizacja
no i niesmialo oczekiwalem ze bedzie juz moze 12mega
RE: niektórych baboków nie jestem w stanie przeżyć bez ingerencji. Moja dysleksja się powiększa.
ja już pozew szykuję.Zamieszczone przez willow32
![]()
"A na resztę zamknij oczy moja miła
pod powieką znacznie lepsze są obrazy
i w tym nasza siła
i w tym nasza siła
że umiemy jeszcze czasem marzyć"
Też o tym myślałem, ale E-510, który wchodziłby w gre jako następca mogę tylko powiedziec plastikowa wydmuszka, a na E-3 mnie nie staćZamieszczone przez Piotr Grześ
![]()
E - 300 Dual KIT + SIGMA 30 F1.4 EX + Fl-36 + CF 1 GB plus przystawki
Ludzie, co Wy z tą plastikową wydmuszką ? Skąd to przywiązanie do stali i wag ciężkich w obecnych czasach ? Żeby aparat był dobry, musi ważyć 2 kilo ? Wszystko staje się mniejsze, lżejsze, łatwiejsze w produkcji i przez to tańsze. Wspomnę o tym, że wszystko co high-endowe, szczególnie w sporcie, jest wykonane z tworzyw sztucznych które są nie tylko mocniejsze i wytrzymują większe udary niż stal, ale i wielokrotnie lżejsze. Wydmuszka ? Z LV, stabilką, SSWF, matrycą 10MP i bardzo szybkim procesorem ? Ostatnio mi ta wydmuszka pieprznęła z 1,5 metra na panele w pokoju, spadając pionowo na podłączony do niech 14-42. Aż mi się nie chciało podnosić, myślałem czy nie dobić tego butemAle w końcu się odważyłem. Jedyne co poleciało to polar Hoya, popękał w szwach. Reszta bez zadraśnięcia. Wiec nie taka wydmuszka jak ją malują
To że jest E3 to nie znaczy że cała reszta jest nic nie warta. A że bardziej plastikowa... No cóż, w rękach Pudziana i on będzie wyglądał jak laleczka Barbie
Nie narzekać, robić foty
Pozdrawiam !
Telepie Ci się lampa ? Sprawdź to !
http://forum.olympusclub.pl/showthre...a+stopki+lampy
Jeśli poznałeś kobietę swoich marzeń, to od razu zapomnij o jakichkolwiek innych !
E510 wydmuszka? Więc stwierdzam, że nie trzymałeś go w ręku. Bardzo zacna, zwarta konstrukcja. A że plastikowa? I co z tego?
Z Olków przyczepić się można jedynie do E500. Jako jedyna puszka E-systemu jest trochę szajsowato wykonana.
Brawo! Olympus jak zawsze wyznacza standardy, które potem kopiują inni. Ciekawe kiedy C i N wypuszczą super-hiper-bajeranckie pokrowce na aparat w dziesięciu kolorach...
To jest naprawdę strzał w dziesiątkę. Olympus wyznacza teraz nową płaszczyznę porównań dla amatorów - zamiast wykresów szumów i wyścigu megapikseli - estetyka i szeroko rozumiana "kultowość".
Marketingowcy się spisali![]()
Jeeeeeeeeeeesttt i to wsrodku wiosny będzie. Módlmy się żeby opóźnień w dostawach do POLANDU nie było (jak choćby z 70-300) i będzie cacy szkiełko na początku wiosenki.![]()
zapraszam do siebie http://czmielek.wix.com/chmielewski
Czasem mi sie zdaje, ze niektorzy maja wydmuszki zamiast mozgoczaszki. Ale p.......... .
Czesc.Ch.
Albo naleśnikiZamieszczone przez chomsky
![]()