Strona 13 z 36 PierwszyPierwszy ... 3111213141523 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 359

Wątek: E-420 i ZD 25 1:2.8

| OlyJedi Awatar willow32
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez mathu
    Nie uważacie że Olympus zrobił tym AF na LV małe kuku posiadaczom E3?
    nie wiem jak innym ale mnie wcale, nigdy nie marudziłem na rozwiązanie jakie jest w E-3
    http://www.robertnawara.digartfolio.pl/

E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5

Marcin510
    Gość
    o kurde, swietny ten 420, stylizowany na stary, a ten skórzany futeral uuu, zapowiadaja sie na kultowy dopracowany aparacik

szkoda tylko ze nie ma stabilizacji, bedzie trzeba poczekac jeszcze rok na super male body ze stabilizacja

no i niesmialo oczekiwalem ze bedzie juz moze 12mega

RE: niektórych baboków nie jestem w stanie przeżyć bez ingerencji. Moja dysleksja się powiększa.

| OlyJedi Awatar YxasoR
    Mieszka w
    Nie przenoście nam stolicy do Krakowa...
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez willow32
    Cytat Zamieszczone przez mathu
    Nie uważacie że Olympus zrobił tym AF na LV małe kuku posiadaczom E3?
    nie wiem jak innym ale mnie wcale, nigdy nie marudziłem na rozwiązanie jakie jest w E-3
    ja już pozew szykuję.

"A na resztę zamknij oczy moja miła
    pod powieką znacznie lepsze są obrazy
    i w tym nasza siła
    i w tym nasza siła
    że umiemy jeszcze czasem marzyć"

Awatar pleg
    Mieszka w
    Legionowo
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Piotr Grześ
    Szkiełko widzę zacne i za niewygórowaną kasę. Zapewne nabędę i okaże się, że szkieł ci u mnie dostatek, bo i za moment spodziewam się ZD 50-200, ale stoję przed dylematem. Jakim? Otóż, od niemal dwóch lat posiadam E-300 i powiem szczerze, jest to dla mnie bardzo przyjemne body. Polubiłem go. Dwa lata w cyfrze to jednak dużo czasu, ale są na forum ludzie, którzy niedawno nabyli E-1 i nie mogą się nachwalić. Myślę sobie tak - stabilizacja - przydałaby się, mam 70-300, odchylany - pewnie, mam i ZD- 35 i 50. Ale body mnie nie zawodzi, jest inne od wszystkich, za chwilę wysyłam do wymiany paska od kurzu i będzie pewnie jeszcze jakiś czas służyło wiernie. Ale korci mię nabyć coś nowego, tylko odzywa się cały czas jakiś sygnał (dzwonek czy co), po co? skoro ten ci wiernie służy, to używaj gościu. Tak sobie myślę, że jednak lepsza jest inwestycja w szkła, bo one pozostaną na dłuższy czas, a nowe body, będziemy mieli co najmniej co pół roku i nie ma się co podniecać.
    Też o tym myślałem, ale E-510, który wchodziłby w gre jako następca mogę tylko powiedziec plastikowa wydmuszka, a na E-3 mnie nie stać
    E - 300 Dual KIT + SIGMA 30 F1.4 EX + Fl-36 + CF 1 GB plus przystawki

| OlyJedi Awatar tank_driver
    Mieszka w
    Phalsbourg / Francja
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Ludzie, co Wy z tą plastikową wydmuszką ? Skąd to przywiązanie do stali i wag ciężkich w obecnych czasach ? Żeby aparat był dobry, musi ważyć 2 kilo ? Wszystko staje się mniejsze, lżejsze, łatwiejsze w produkcji i przez to tańsze. Wspomnę o tym, że wszystko co high-endowe, szczególnie w sporcie, jest wykonane z tworzyw sztucznych które są nie tylko mocniejsze i wytrzymują większe udary niż stal, ale i wielokrotnie lżejsze. Wydmuszka ? Z LV, stabilką, SSWF, matrycą 10MP i bardzo szybkim procesorem ? Ostatnio mi ta wydmuszka pieprznęła z 1,5 metra na panele w pokoju, spadając pionowo na podłączony do niech 14-42. Aż mi się nie chciało podnosić, myślałem czy nie dobić tego butem Ale w końcu się odważyłem. Jedyne co poleciało to polar Hoya, popękał w szwach. Reszta bez zadraśnięcia. Wiec nie taka wydmuszka jak ją malują To że jest E3 to nie znaczy że cała reszta jest nic nie warta. A że bardziej plastikowa... No cóż, w rękach Pudziana i on będzie wyglądał jak laleczka Barbie Nie narzekać, robić foty
    Pozdrawiam !
    Telepie Ci się lampa ? Sprawdź to !
    http://forum.olympusclub.pl/showthre...a+stopki+lampy
    Jeśli poznałeś kobietę swoich marzeń, to od razu zapomnij o jakichkolwiek innych !

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    E510 wydmuszka? Więc stwierdzam, że nie trzymałeś go w ręku. Bardzo zacna, zwarta konstrukcja. A że plastikowa? I co z tego?

Z Olków przyczepić się można jedynie do E500. Jako jedyna puszka E-systemu jest trochę szajsowato wykonana.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

diabolique
    Gość
    Brawo! Olympus jak zawsze wyznacza standardy, które potem kopiują inni. Ciekawe kiedy C i N wypuszczą super-hiper-bajeranckie pokrowce na aparat w dziesięciu kolorach...
    To jest naprawdę strzał w dziesiątkę. Olympus wyznacza teraz nową płaszczyznę porównań dla amatorów - zamiast wykresów szumów i wyścigu megapikseli - estetyka i szeroko rozumiana "kultowość".
    Marketingowcy się spisali

| OlyJedi Awatar czmielek
    Mieszka w
    Sierakowice
    Siła reputacji
    38
    Moja galeria
    Jeeeeeeeeeeesttt i to wsrodku wiosny będzie. Módlmy się żeby opóźnień w dostawach do POLANDU nie było (jak choćby z 70-300) i będzie cacy szkiełko na początku wiosenki.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Galicja
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria
    Czasem mi sie zdaje, ze niektorzy maja wydmuszki zamiast mozgoczaszki. Ale p.......... .
    Czesc.Ch.

| OlyJedi Awatar mateuss
    Mieszka w
    Warszawa-Gocław
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez chomsky
    Czasem mi sie zdaje, ze niektorzy maja wydmuszki zamiast mozgoczaszki. Ale p.......... .
    Czesc.Ch.
    Albo naleśniki

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów