a do brązowego futerału pasowałby bardziej srebrny e420, ale czarny + czarny jest świetny pasuje mi do paska od spodni
IwoR
a do brązowego futerału pasowałby bardziej srebrny e420, ale czarny + czarny jest świetny pasuje mi do paska od spodni
IwoR
To bardzo smutne...Zamieszczone przez rocco
Chyba poszukam futerału od zenita. Takie etui na spacer wydaje się idealne![]()
E - 300 Dual KIT + SIGMA 30 F1.4 EX + Fl-36 + CF 1 GB plus przystawki
Zamieszczone przez Piotr_0602
Pozwolisz, ze zapytam - do jakiej fotografii uzywasz ZD50? Bo ja focę psy na frisbee i jest miodzio... A E-3 nie mam :] Marne jakosciowo, ale przykladowo, to, co mam pod rekaZamieszczone przez Piotr_0602
: raz i dwa...
Sorry za to
Na poczatku myslalam, ze to zart...Ale fajnie, hm... tylko, ze ja juz mam Sigme... Kusi to szklo, bo jest naprawde malutkie, ale z drugiej strony 1.4 i 2.8 to 2EV... [hehehe, jestem ciekawa, co teraz beda zarzucac E-Systemowi?
]
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
![]()
Dopiero teraz dorwałem się do internetu, a tu taka ciekawostka![]()
Śliczny aparacik, że o futerale nie wspomnę.
Swoją drogą miło by było jakby Olympus zapodał następcę E-330.
Szkoda, żeby tak charakterystyczny korpus nie pojawił się już w przyszłości.![]()
Seria OM to wyjatkowo male korpusy i zaprojektowane do nich szkla. Ale "nalesniki, maja wlasna koncepcje konstrukcji i dlatego sa stosunkowo ciemne. Lubia za to byc ostre zaraz od pelnej dziury. Na ogol sa to dobre szkla, czasem bardzo dobre, ale raczej nie wybitne. Takie szpanersko podroznicze.Zamieszczone przez Rafał Czarny
czesc.Ch.
E-420 z futeralikiem i naleśnikiem byłoby jak znalazł dla mojej lepszej połowy
A przy okazji mogłoby posłuzyć za drugie body...
Ciekawe, czy ten mniejszy futerał pomieściłby puszkę z 35-ką macro?
Pewnie tak.
Jak to co ? Kiedy wreszcie będzie lecieć porządna kawa z gripaZamieszczone przez dog_master
![]()
![]()
P.S. Gratuluję fotek psowatego
Jak to maja być te byle jakie to ja się pisze na korepetycje
Automaty liczą, liczą, liczą .....na człowieka.
To, co zawsze.Zamieszczone przez dog_master
Mała matryca, szumi, wolny AF, tylko trzy punkty, drogie szkła i mały wybór itd, itp...
I tak w ogóle, to ten system lada dzień upadnie![]()
DziekiZamieszczone przez Pi-er17
Akurat te to biedne troche, ale sa ;[ w sumie nie mam nic pod reka z zd50+frisbee
Az ide na cyberfoto poczytac Styxowe rozprawki
Noo nastepca E330 moglby byc... LV na wielu zasadach juz jest, mysle, ze miejsce na rynku tez by sie dla niego znalazlo. [chociaz mi by sie marzyl taki canonik 30d z bagnetem 4/3 ;p ale dobra, juz nie offuje].
A na jasnosc ZD25 nie narzekajcie :P Jest mikroskopijne, a 2.8 to juz jest swiatelko wystarczajace do wiekszosci okazji. Z racji ceny moze byc ciekawa alternatywa dla 35mm makro.
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.