1. JoteM
2. andtor2
3. Bodzip
4. helmuth
5. yamada
6. henry1
7. remigos
8. hades
9. A56
10. witia
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Zagłosowałam ale było mi bardzo niewygodnie dokonać wyboru
łatwiej mi się wybiera z galerii jak np. Fotografia Miesiąca.
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Tu za bardzo nie widzę problemu/niewygody. I w jednym i drugim konkursie są miniatury, które trzeba powiększyć. Ale zgłaszaj propozycję Saboor weźmie pod uwagę (tak sądzę).
Na pewno będzie lepiej (jak już pisałem), gdy prace będą w oddzielnym wątku i może przed miniaturą dać jeszcze numer.
01.|miniatura| 02.|miniatura| 03.|miniatura|... itd.
Edit.
Tu już bardziej o estetykę chodzi, co by miniatury nie były z sobą tak "posklejane", a niewiele więcej roboty dla prowadzącego.
Ostatnio edytowane przez And.N ; 29.05.16 o 10:10
Jeżeli, to nazwa, nie numer inaczej będą takie szopki jak z flashką.
Co do osobnego wątku... niewiem czy to dobry pomysł, będą się mnożyć byty a te ze zdjęciami, zawsze gdzieś uciekną,
ponieważ głosując podbijacie wątek "do góry". Zamknięty z pracami, odchodzi w zapomnienie.
Możemy spróbować, jak zacznie się kiciać scalę oba wątki wystawowy i ocenowy.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Oczywiście pod (czy tam obok) 01. znajdowałoby się praca (miniatura) z nazwą: "Saboor01", pod 02. praca z nazwą: "Saboor02" i tak dalej.
Właściwie to moja pomyłka bo miałem na myśli aby prace do oceny wstawić w osobnym poście, a dlaczego, pisałem w tym wątku w poście #35.
Choć osobny wątek to chyba też nie byłoby takie złe rozwiązanie, spróbować można![]()
Ostatnio edytowane przez And.N ; 29.05.16 o 12:56
czyli: Saboor01[PRACA]Saboor02[PRACA]
pod nimi mogę Wam dorzucić link do galerii z miniaturkami. Tak będzie optymalnie.
Z wątkami już eksperymentowałem w DITL'u mimo, że w przyklejonym wątku były linki do wszystkich edycji, i tak nikt nie mógł trafić.
Lepiej nie rozdzielać.
Ostatnio edytowane przez And.N ; 29.05.16 o 13:38