1. JoteM
2. andtor2
3. Bodzip
4. helmuth
5. yamada
6. henry1
7. remigos
8. hades
9. A56
10. witia
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ty to ciągle coś chcesz poznawać, odkrywać... Zostań pdkrywcą Czarnego Lądu i tyle.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Jak dla mnie to obraz z nr. 10 podoba się. Ale to obraz namalowany ze zdjęcia![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 13.05.16 o 20:30
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
No, to zagłosowałem - na Saboora![]()
OM-1; E-M5 II; E-M1; XZ-2; trochę słoików
Dajcie już spokój z tym Saboorem. Choć... trzeba przyznać umnie![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
"Warto chyba przypomnieć przed głosowaniem aby nie sugerować się numeracją jaka pojawia się na tym zmieniającym się podglądzie. Trzeba kliknąć w Bieżąca Galeria i tam powiększać miniatury z już właściwą numeracją jak w ankiecie do głosowania. Młodsi stażem użytkownicy forum mogą o tym nie wiedzieć."
Taki właśnie błąd popełniłem.
Może obok/zamiast numeru mogłaby się wyświetlać nazwa "Saboor_01, Saboor_02 ..."![]()
Nie Ty pierwszy i nie ostatni.
Zdaje się iż to niemożliwe.
Jak dla mnie to nie powinno być w ogóle tego pokazu (skoro wprowadza w błąd) tylko wstawione po kolei zdjęcia z nazwą 01, 02, 03, itd w rozmiarze 800pix dłuższy bok, a po kliknięciu powiększałyby się do 1024pix. To do ewentualnego przedyskutowania.
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg