Również z swojego efektu końcowego jestem zadowolony (pomimo iż tak na szybko obróbka była tym razem). W każdym razie sądzę, że jest znacznie lepiej niż przed obróbką, a z tym też może być różnie
![]()
1. JoteM
2. andtor2
3. Bodzip
4. helmuth
5. yamada
6. henry1
7. remigos
8. hades
9. A56
10. witia
Również z swojego efektu końcowego jestem zadowolony (pomimo iż tak na szybko obróbka była tym razem). W każdym razie sądzę, że jest znacznie lepiej niż przed obróbką, a z tym też może być różnie
![]()
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Pięć prac.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
A ja poPSułem Saboorowi fotkę.![]()
I teraz mam przegwizdane.![]()
PS.
Przepraszam za pomyłkę.![]()
Ostatnio edytowane przez henry1 ; 11.05.16 o 20:30 Powód: Saborowi->Saboorowi
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Czas na przesyłanie prac kończy się o północy.
Głosujemy! Czas mamy do:29-05-16
I wcale tak źle z frekwencją nie jest, jak tu "straszył"kol. Saboor. 10 prac to sporo mz.
Warto chyba przypomnieć przed głosowaniem aby nie sugerować się numeracją jaka pojawia się na tym zmieniającym się podglądzie. Trzeba kliknąć w Bieżąca Galeria i tam powiększać miniatury z już właściwą numeracją jak w ankiecie do głosowania. Młodsi stażem użytkownicy forum mogą o tym nie wiedzieć.
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
rzeczywiście sporo prac, choć mam mieszane uczucia, czy praca S10 jest regulaminowa, czy nie jest to już wersja poprawki "nasze wizje"
Karol + Olek + kilka szkiełek