tym razem zabawa w PS
3.na pustyni Błędowskiej
tym razem zabawa w PS
3.na pustyni Błędowskiej
Znów - kadr przyjemny i to ze(Ps)ucie. O ile kolorystyka może się podobać, jak na starych odbitkach, to "rozmemłanie" nieostrości już niekoniecznie. Wrócę tu jak pokażesz coś bez Ps'ucia.
Karol na fotografii się nie znasz, wszak jesteś prostym traktorzystą w PGR...Tu jednak Masz całkowitą rację! Rychu, popatrz na ten kadr raz jeszcze:
kępa pierwszoplanowa wraz z piaskiem gra świetnie i zapowiada jak bajarz ciekawą historię, jednak jak bajarz se popije tu gucio rozumiesz.
Horyzont i niebo i kępy traw to dalsza część opowieści, pokaż je!
Pozdrawiam
ja (też traktorzysta ale w Samopomocy Chłopskiej)
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Zacznijmy od tego, że Olka mniej przymykaj niż APSC czy FF. F11 na matrycy 3/4...po co? Robiłem ten błąd na początku. Co do psucia to albo rób jak najnaturalniej, a jak zmieniać to konkretnie z pomysłem. Na tych polnych niebo kompletnie do niczego jest.
Dzięki serdeczne yamada nie wiedziałem o tej F.mozna o tych "rzeczach" gdzieś poczytać?
Ostatnio edytowane przez And.N ; 3.05.16 o 21:55
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()