Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
Jakość:/ źle powstawiałeś zdjecia.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
nie rozumiem...Zamieszczone przez grizz
Sebastian
Moim zdaniem ładne, czyste fotografie. Takie właśnie stockowe.
Nie wiem jak wyglądają w 100% powiększeniu - pamiętaj, że stockowi "inspektorzy" orzą te fotki niemiłosiernie i jak zobaczą jedno ziarenko (szumowo-fotograficzne rzecz jasna) to dziękują za uwagę takiej focie. Oczywiście "błąd" można naprawić i wstawić jeszcze raz na stock.
EDIT: szkło macro oczywiście czasami się przydaje. Ja np po zmianie systemu jednak nie kupiłem sobie takowego i jadę dobrym zoomem... Wiadomo, że typowo macro efektów nie uzyskam nim ale... jakoś nagle okazało się, że macro nie jest konieczne (w co nie uwierzyłbym przed zmianą)
Grizz miał na myśli chyba to, że fotki zostały wyskalowane przez przeglądarkę i krawędzie się poząbkowały. Najlepiej sam zmniejsz zdjęcia do regulaminowych rozmiarów i wrzuć je na Ishacka już zmiejszone i takie właśnie podlinkuj.
Zdjecia się automatycznie zmniejszyły, a po ich kliknięciu nie ładuje się większa wersja, ale strona główna imageshack...Zamieszczone przez lessie
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
u mnie obok głównej jest wersja oryginalna obrazka ( w innej karcie )...może to zalezy od przegladarki (mam operę)...?
Sebastian
Nie, nie zależy.
Źle wstawiłeś i już.
(Mogę sobie kliknac prawym na nim i dać zobacz obrazek - ale nie każdy to wie ;p nie kazdy o tym myśli - widzi kasze i tyle.)
czepiasz się trochę ale ok - zmienione...
Raster - w jakiej stajni teraz masz pitstop?
fajna stronka- fotki żarcia robią wrażenie, w zasadzie to mi daje komentarz odnośnie moich..![]()
![]()
![]()
Sebastian
MZ zdjecia są takie bezpłciowe :/
DO jakiejś wklejanki pewnie się nadają.
03 trochę za mała GO; po zmniejszeniu może dziwnie wyglądać.
05 dziwne rozmycie na krawędziach (w porównaniu do 04)
ale zdjęcia w porządku - na background akurat.