Murzyn na Jawie jeździ po trawie![]()
Murzyn na Jawie jeździ po trawie![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Tak więc jaka nagroda?
No dobra, stawiam piwo jak będziesz we Frankfurcie
Będąc na spacerze, zajrzałem do Katedry. Szkoda, że nie miałem ze sobą statywu.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
hehe, bardzo przypomina katedrę we Fromborku![]()
/*...................*/
/* ...........................*/
Przejrzałam po krótce prawie cały wątek (uff) i muszę powiedzieć, że jestem może nie tyle co pod warażeniem, co zachwyciła mnie znaczna różnica jakości prezentowanych zdjęć. - w sumie w stosunkowo krótkim czasieTakże gratuluję postępu i życzę powodzenia. Najbardziej to mi się chyba panorama lotniska podoba. Jest takie nieosiągalne to zdjęcie. Faktycznie może brakuje na nim samolotu, jednak ogółem mi się podoba. Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 11.05.09 o 17:11
326- świeżą wczesnowiosenną zielenią, do tego faktura liści, kolce łodyg i bierdonka na okrasę powoduje, ze oglądam z przyjemnością. Wnętrze katedry na Twoich zdjęciach nie oddają tego specyficznego klimatu budowanego światłem okiennych witraży, solidnością muru i wyłaniających się z mroku bocznych ołtarzy. Też w podobnych wnętrzach dokonywałem prób ale z miernym rezultatem. Statyw, i technika HDR okiełzna tę rozpiętość tonalną innego wyjścia nie ma.
pozdrawiam Wiejo
329 - bardzo fajny kadr, mnie pasuje. Jakość materiału już nieco mniejMoże w bw by się bardziej zdjęcie obroniło, próbowałeś?
Jak tylko będę się tam wybierał to dam znać i jakoś to piwo razem wypijemy.