Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
za 650 to zmrużam oczy i widzę statystów a nie widzę iso...
O kurcze pieczące, 12800?, to super. W kolorze byłoby chyba gorzej
( a fota jest fajna i podoba mi się )
Jacek
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dla mnie wygląda równie dobrze, muszę sprawdzić jak to u mnie w epu5 wychodzi. Jak pamiętam to miałem kiedyś przez pomyłkę włączone auto i na 8 czy 10 tys. bardzo mi się nie podobało.
Jacek
ISO 25600 - niezbyt to wyglada.
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Wygląda tak sobie, iso 12800 traktowałbym jako ostatnie ewentualnie (awaryjnie) użyteczne...
W moim G5 iso 6400 to górne możliwości tej puszki mz.
Ktoś powie, że to przepaść, ja powiem, ze 1EV ( góra ) różnicy to niewiele....Do G1 była różnica 2 Ev i też dało radę nim zdjęcia robić...podobnie jak epl1 czy ep1, może tylko w panasie dużo szybszy Af był... od dawna (czy od samego początku)
Ostatnio edytowane przez And.N ; 24.04.15 o 21:01
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Wiem, tak mniej-więcej jak ISO800 z E-520
Nie chodziło mi wcale o to, żeby pokazać jakie dobre zdjęcia robi aparacik na ISO25600 ale żeby pokazać, że robi. W sytuacjach ekstremalnych, może się przydać
Można z tego coś spróbować wyciągnąć- ciekaw jestem wyników. Ja próbowałem i stwierdziłem, że z gówna bata nie ukręcę.![]()