pierwszy kwiotek znakomity![]()
b&w upraszcza wiele spraw , patrzac na zdjecie szybciej znajdujesz to co chcesz , w przypadku Helmutha ksztalty geometryczne , mysle ze problem drutow stanie sie mniej dotkliwy , poprostu nie bedziesz na nie zwracal uwagi
byc moze nie jestem obiektywny bo ostatnio robie duzo analogiem w b&w i nawet z cyfry lubie tez zmienic na b&w , dzisiaj robilem sporo zdjec i kilka razy zastanawialem sie czy zostawic kolor czy b&w , po przemysleniach wybralem b&w bo latwiej skierowac oko widza tam gdzie chce
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Zwróć uwagę że tutaj oprócz kształtu grają również kolory, ich brak jest nieuzasadniony. Użycie B&W imho powinno być czymś uzasadnione. To że się coś da zrobić nie znaczy że koniecznie należy to robić. Tak na marginesie fotografię czarnobiałą wymyślili bo nie potrafili kolorowej zrobić![]()
The question is: What is a Mahna Mahna?
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Mnię się te pastelowe kolorki podobają, tak jak pisałem. Zniknięcie słupa natomiast jest genialne. Tym kursem bym szedł.
The question is: What is a Mahna Mahna?
Helmuth!!! Władza do głowy uderza(Główny Prostownik TWA)?? Aleś wyprostował te kładkieno przeprost formy nad: "wertykalnym pionem i horyzontalnym poziomem"
A tak serio: ostatnie wyczyszczone, bardzo na tak. Co do kwiatków dostałeś w galerii, ale i tu powtórzę - fajne.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|