Architektura nocna swietna.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
U mnie jeszcze gorzej - ani ładnych budynków, ani wieczorami ciekawych motywów. Zima tylko ładna jest.
Tak jeszcze a'propos ostatniej wrzutki - czy można zasugerować -> zdjęcie nr 5 - skleić z dwóch, trzech ? Myślę że gdyby było szerzej, to pewnie ciekawiej ?
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Prawdę mówiąc nie zastanawiałem się.
Interesował mnie ten fragment elewacji. Stałem po drugiej stronie ulicy, statyw maksymalnie wysoko (nogi rozsunięte tylko tyle aby się nie wywrócił) aby dach stojącego przy krawężniku Audi w kadr nie wlazł.
Może kiedyś tam trafię jak "przedpole będzie czyste".![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
2 i 3 jak dla mnie bardzo dobre.
witam
Kazde miejsce ma swoj urokczy wies czy miasto, czy w dzien czy w nocy. Ostatnie nocne bardzo fajne. Bede musial kiedys sam sprobowac...
Wpadłam na chwilkę siem przywitać![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
U mnie od wczoraj sypało przy minus 20. Spadło w mieście tak z 15 cm delikatnego puchu. Miasto się takie czyściutkie zrobiło
Fajne foty![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||