To przytnij-moze tak
To przytnij-moze tak
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
przyznam Ci sie Henryk, ze ciachnąłem to zdjecie bez jakiegos wielkiego zaglebiania sie, czy wazka powinna zajmowac mniej czy tez wiecej miejsca w kadrze i na zdzblo po przekatnej nawet uwagi nie zwrocilem (samo wyszlo) odeslalem Ci na maila, bo nie mialem czasu na forum siedziec za dlugo. No i w Twojej wersji, to jak dla mnie, wazka jest zbytnio w centrum
chyba Mirek znalazl zloty srodek![]()
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi
Patrzę na wersję Mirka i widzę, że główka jest w MP.
W mojej wersji też starałem się główkę umieścić w MP (niestety "na oko") ale chyba wybrałem nie ten co trzeba
PS
Mirek, skąd masz taki szablon, jakiś program?
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ostatnio edytowane przez Mirek54 ; 17.06.10 o 09:03
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
No, no... Panie! Otworzyłeś inną szufladę widzę i bardzo dobrze. Waszka cudna
P.S. Owady przynajmniej prostować nie trza![]()
Z poprzedniej serii to 683 na którym widoczne sa trzy wieże jak na szczycie nowoczesności i plenerek przez luk w lesie na 684. Z ostatnich bardzo na tak to trzmiel na kwiatku przodem tj 686 i oczywiście ważka z widocznymi skrzydełkami na 688.
pozdrawiam Wiejo
Dzięki za ciepłe przyjęcie robaczków w moim wykonaniu
Wracam w bliższe mi rejony![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
686 i 690 są bardzo dobre.
Pozdrawiam.
Bardziej podoba się ujęcie w pionie ponieważ dało to w kadrze fajne przestrzenne zabudowanie.
pozdrawiam Wiejo
Tez pionowe bardziej
Forma widze cie nie opuszcza
A poszedles tym mostkiem dalej? Ciekaw jestem, czy nie dalo sie wyciagnac bardziej "czystego" kadru dalej- bez tego drzewa z lewej, ale tez z kolejnym filarem.
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++