Zadzieraj nos bo efekty sa jak zawsze zaskakujace (byc moze kark cie kiedys rozboli ale warto cierpiec)
Ten ostatni "zadarty" ma cos w sobie. Symetria ale z ciekawym efektem.
Zadzieraj nos bo efekty sa jak zawsze zaskakujace (byc moze kark cie kiedys rozboli ale warto cierpiec)
Ten ostatni "zadarty" ma cos w sobie. Symetria ale z ciekawym efektem.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
1 i 3 mdłe, 2- zbyt duży szum na chmurach, 4 zbyt mocno "grają" krawędzie, 5 intrygujące- az nierzeczywiste te powierzchnie budynku- wygładzone- odszumianiem?- ale mnie się bardzo podoba jedyne do czego mogę się przyczepić to zbyt glamurowe niebo.
Dla mnie zdecydowanie 5 ale popracuj nad niebem
Jestem zachwycona ostatnim zdjęciem "zadarty" na taki efekt GO czt też PSa czekałam. Świetne.![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Helmuth ja też teraz używam triala PSE 8 i mam o nim jak najlepsze zdanie tym bardziej, że zbliża się kwiecień i darmowy Lightrom się skończy a do pojedynczych zdjęć ten pierwszy się doskonale nadaje.
pozdrawiam Wiejo
632 takie typowo Twoje helmuth, ze hejzamiataj do galerii
![]()
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi
Dopiero kilka dni próbuję, więc efekty są jakie są ale program wydaje się w zupełności wystarczający do edycji zdjęć
Cieszy mnie to!
Jest to drugie "podejście" do tematu (budynku) z którym już raz się zmierzyłem i wtedy było kilka krytycznych uwag
PS
GO z aparatu, nie a PS-a![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dalej "męczę" PSE a raczej moje zdjęcia w PSE![]()
Nie podoba mi się kolorystycznie.
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK