Ja tam jeszcze mam nadzieję na jesień.
No to i tak z was szczesciarze, bo u mnie o jesieni tylko pomarzyc![]()
W sianokosach brakuje mi jakiejś ciekawej perspektywy żeby kadr stał się malowniczy. Ach jak ja tęsknię za słoneczkiem i zapachem siana![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
A mi się podobaBardzo lubię takie "wiejskie" klimaty
@wanilia ale zima też ma swoje uroki![]()
E-520 + Zenit 12XP + ZD 14-42 + ZD 40-150 + ZD 70-300 + Helios 58 + Jupiter 200 + Falcon 500 mirror + Metz 48AF-1
Zapraszam do oceny
Marne nie jest. Tylko drzemiące w świadomości sianokosy to konik, kobiety widłami przewracające siano, ustawiane w polu kopki. U Ciebie nowoczesna maszyna z tumanem kurzu robiaca w godzinę wiecej niż ludzie z dwóch wiosek przez dzień. Być może przez szybkość tej maszyny nie czuć zapachu siana i bardziej to miałem na myśli.
pozdrawiam Wiejo
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dosyć melancholii![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
532- spokojne zrównoważone zdjęcie. Zachęca do wieczornego spaceru w tym sympatycznym miejscu i jeszcze co ważne jak dla mnie otula ciszą.
pozdrawiam Wiejo