Ale mleka nie daje![]()
Ale mleka nie daje![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ach i wcale Ci nie jest niezbedny.Fiszajem mial bys cos takiegoZałącznik 58788.MZ lepsza sklejka.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Fajny budynek i jeszcze lepsze zdjęcie
Ale sklejanka jest lepsza - masz prosto, nie pogięte i nie musisz prostować![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Pozazdrościć plenerów mogę - u mnie na wsi takich nie uświadczysz.
Pozdrawiam i owocnej foto-włóczęgi życzę
AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro