Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dzisiaj była spacerowa pogoda, wiec trochę połaziłem po okolicy i aż się zdziwiłem jakie dzikie zakątki można spotkać w miejskim lesie.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Niepotrzebnie odwracales.Az szkoda ze nie miales cos szerszego-moze pano jakies z dwoch obok siebie??
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Chodzi o to odwrócone? Niestety, po bokach nie było nic ciekawego.
Pierwsze super. Lubie takie maziaje.![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Zaryzykowalbym nawet ocene pierwszego, jakby znalazlo sie w galerii4 smialo, a jakby bylo faktycznie szerzej, to nawet 5
(wiem, wiem, obciales boki, bo nie bylo nic ciekawego
)
Lubię odbicia, ale bardziej tajemnicze, tutaj momentalnie czai się o co chodzi, do tego za dużo wszystkiego w kadrze, ale cieszę się, że w "dzikość" jaką lubię uderzyłeś
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Nie zaryzykuje wstawienia do galerii niczego, czego sam nie zobaczę na swoim monitorze. Na razie mam tylko małego netbooka
Takie było światło. Żeby było widać w cieniach, musiałbym przepalić niebo. W odbiciu było lepiej, dlatego "zdjąłem" tylko odbicie a otoczenie było "takie sobie"![]()
Pierwsze mi się podoba.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Pierwsze super, bajkowe![]()
The question is, who cares?