Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ahhhhh, witojcie Heniutek z powrotem
P.S. Widokówka fajna. Zachodniopomorskie?
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
patrze w dal i widze las ... lamp , patrze mocniej ... las dzwigow , nie poznaje kolegi , czyzby Szczecin albo Swinoujcie ?
kiedys za mlodego jeszcze w czasach ogolniaka , nie chcialo mi sie isc do szkoly (a mialej juz swoja kase) wiec pojechalem do Szczecina na wycieczke , bedac na miejscu dotarlo do mnie ze nie jestem nad morzem , pojechalem wiec dalej do Swinoujscia i przeplynalem promem wtedy poczulem sie ze ... jestem nad morzem
PS
o co chodzi z tym Heniutkiem ?
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ostatnio edytowane przez Mirek54 ; 26.09.11 o 21:45
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
zdjecie nic mi nie mowi , ale z tego co napisales latwo sie domyslic ze chodzi o Szczecin , ja sam myslalem ze bedac w Szczecinie jestem nad morzem , wyszlo na jaw ze slaby bylem z geografii
a propo Heniutka , mysle ze kilka osob poprostu sie ucieszylo ze jestes znowu na forum
ja sam patrzac w niedziele ze wpadles do mojego watku , pierwsze co pomyslalem ... zdjecie kosciola , perspektywa i nic sie nie pomylilem![]()