Ostatni spacerek bardzo udany Ci wyszedł (co ja piszę? chyba każdy Ci wychodzi),
Natomiast z wcześniejszych bardzo mi się podobają 896 i 897. To "skołowane" przed "skołowaniem" - w życiu bym nie powiedziała, że to zdjecie wyjściowe.
Ostatni spacerek bardzo udany Ci wyszedł (co ja piszę? chyba każdy Ci wychodzi),
Natomiast z wcześniejszych bardzo mi się podobają 896 i 897. To "skołowane" przed "skołowaniem" - w życiu bym nie powiedziała, że to zdjecie wyjściowe.
Pozdrawiam, Jola
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Kosmiczna architektura![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Jest bardzo dobrze tylko za mocno szumi, i grają krawędzie taraz odszum kolorowe ziarno na masce i wyciągnij na pierwszy plan tylko wnętrza płaszczyzn a na końcu wyostrz delikatnie po odszumianiu.
Czy mi się wydaje , czy środkowe poziome linie tej budowli lecą w jedną stronę?
Coś mnie się tak na oczy rzuciłoŚwiatło to podkreśla jeszcze , ale to drobiazg.
Ostatnio edytowane przez wanilia ; 28.06.11 o 16:48
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Chyba przesadzasz
Obrabiałem "po całości", dlaczego więc niebo nie szumi? Może to faktura blachy, po zwiększeniu kontrastu lokalnego, daje takie wrażenie?
Nie za dużo wymagasz? Nawet nie jestem pewien, czy wiem o czym mówisz
Lepiej nic nie będę zmieniał bo jeszcze sknocę. Mnie się tak podoba- taka chropowatość na płaskiej powierzchni. Gdyby nie ona, byłoby za "grzecznie" za ładnie- taki plastik. Mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi.
Raczej to pierwsze
Specjalnie jeszcze raz sprawdziłem i nic takiego nie widzę.
Chyba, że to ja mam coś z oczami![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Jeszcze jedno ze spaceru z Tommym
I ostatnie z tego spaceru: