Ale się ruch zrobił w moim wątku
Miło mi, że się spodobało. To, które mi się najbardziej podoba wstawiłem do galerii:
...padłościan
Ciekaw jestem Waszego zdania![]()
Ale się ruch zrobił w moim wątku
Miło mi, że się spodobało. To, które mi się najbardziej podoba wstawiłem do galerii:
...padłościan
Ciekaw jestem Waszego zdania![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Możesz liczyć na moją ocenę - wszystkie ostatnie obrazki ciekawe kolorystycznie i z fajnie, z konceptem przedstawione.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Tym padłościanem strasznie Pojechałeś! Nie wiadomo czy to stoi, czy to leży ale 5 sie należy!![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
1-sze i 3-cie świetne
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Szwenda się patrzy no i jeszcze głowę do góry zadziera .No nie![]()
Ostatnia seria "ceglasta" szczególnie mi przypadła do gustu. Zwłaszcza 867. Jak Ty kurczę to robisz? Ja robiąc takie ujęcia mam zawroty głowy
P.S. Żeś się jeszcze skrzywienia karku nie nabawił![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7