Tak wyobrażałem sobie bibliotekę z Imienia Róży.
Nie wiedziałem, że istnieje naprawdę![]()
Tak wyobrażałem sobie bibliotekę z Imienia Róży.
Nie wiedziałem, że istnieje naprawdę![]()
"A niekiedy wystarczy mi patrzeć na kamień"...
Wreszcie udało mi się przebrnąć przez ten wątek. Zawsze przerażała mnie ilość stron i sobie odpuszczałam, a chciałam przeczytać więcej o Tobie i opinie na temat Twoich zdjęć. Architektura to moja słaba strona i zupełnie się na niej nie znam, ale Twoje zdjęcia są imponujące. Ciekawe budynki i piękne kolory. Piękne piony i poziomyŻałuję jedynie, że skoro już mieszkasz w Niemczech to nie w moim ukochanym Berlinie, bo jeszcze chętniej bym oglądała (o ile można chętniej). No i cudowne nocne, uwielbiam takie widoki
! Zaskoczył mnie brak makro, ale krajobrazy piękne. No i samoloty bardzo ciekawe, fajnie ze masz okazję przebywać blisko lotniska, choć bardziej by mnie kręciło gdyby były wojskowe.
Chciałaś mnie sprawdzić?
Dziękuję bardzo za miłe słowa.
Miło mi, że się podoba
A powinienem robić?
Jakoś nie interesuje mnie robienie zbliżeń lewego oka mrówki czy prawego czułka konika polnego
Owszem, motylek na liściu czy ważka na trzcinie lub zbliżenie kwiatka czasem mnie skusi. Prawdę mówiąc, wolę kwiatki- nie uciekają![]()
Nie wiem, czy w pobliże wojskowego lotniska udałoby się podejść a co dopiero robić zdjęcia
A teraz wieczorny relaks na wodzie![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Heniu jak tajny agent prawie jesteś
a ten dziwny budynek- jak wieża Babel
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Nie no jakbym śmiała
Podoba i to jeszcze jak bardzo!
Nie musisz, ale miałabym kolejną osobę, na której w pewien sposób można się wzorować. Ale niedługo zacznę fotografować architekturę to będziesz nieoceniony![]()
Podejść by się udało tylko nie wiadomo na jaką odległość i jaką lufę trzeba by mieć. Ale zawsze jest sporo pokazów, a wprawę do zdjęć w ruchu masz.
Piękny wieczorny relaks![]()
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 30.04.11 o 15:44
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Budynek B&W b.ciekawy - szkoda tylko, że nie było trochę czystszego nieba.
ps. posiadasz Lightroom?
Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)
Nie, bawię się w OV2
Niebo dziś cały czas jakieś takie przymglone jak przed burzą. Ani błękitu ani bieli![]()