Ostatnio edytowane przez helmuth ; 4.04.11 o 22:54
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
ladnie zaprojektowana wyntylacja czegos co jest ponizej.
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Specem nie jestem, ale podobne kominy kiedys projektowalem (podkresle kiedys). Dalej stawiam na wentylacje - parking, kuchnia, restauracja. Moje "napedzane" byly sila wiatru i temperatura, a te wygladaj na wentylacje wymuszana....ale...tylko helmuth moze to sprawdzic organoleptycznie![]()
Do ozdoby te rurki to raczej nie sa. Ja tez stawiam na jakis typ wentylacji.
Czy ta kawiarenka to przypadkiem nie jest jakis zamaskowany bunkier![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Helmuth- wez tam nawrzucaj jakichs patykow.
Jak zachrzesci to musza byc wentylatory. Jak nie , to nie masz sie co martwic![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Coraz bardziej zastanawiaja mnie te ruły. Moze jakbys przejezdzal jeszcze raz ... to może odkrylbys ta tajemnice...przy okazji oczywiscie![]()
Przez pomysły k@czego musiałem się kilka dni ukrywać
A poważnie, rury są zamknięte od góry, więc wrzucić do nich nic nie można. Żadnego szumu nie słyszałem ale to żaden dowód
Następne odbicie. Próbowałem się odwrócić i "strzelić" te budynki bezpośrednio ale nie ta perspektywa, nie ten kąt widzenia obiektywu i w ogóle nie to:
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA