he he, nic kolorow nie ruszalem, nie mialem zamiaru, nie o to mi chodzilo![]()
he he, nic kolorow nie ruszalem, nie mialem zamiaru, nie o to mi chodzilo![]()
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi
Jestem pod wrazeniem Twojej okolicy. Ptaszory superowe zwlaszcza 834 i 837.
pozdr
Ostatnio edytowane przez Tomasz.G ; 31.03.11 o 21:12
Już w rawie mam spore przepały. W tamtych warunkach, trudno prawidłowo naświetlić- mnie sioę nie udało. Było niedługo po wschodzie słońca. Szczyty budynków w ostrym świetle a w dole, między budynkami ciemno. Musiałbym HDR-a a nie miałem statywu.
Zdjęcie, mimo to wkleiłem dla zilustrowania mojej odpowiedzi bufetowej
Nie będę se dłubał ale Ty, całkiem niezły asfalt wydłubałeś (może ciut za czerwony)
No właśnie!
Tak szybko płynął w moją stronę (co widać po wale wody spiętrzonej przed nim), że wypłynął mi z GO
Dziękuję wszystkim za odwiedziny i parę słów komentarza![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Wypatrzyłem z samochodu taką piramidę, na dodatek z jakimiś dziwnymi rurami
Pojechałem tam z aparatem, wewnątrz jest kafeteria. Do czego te rury- nie wiem:
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ciekawa konstrukcja
A te rury to mi wygladaja na klime- wentylatory pewnie.
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 4.04.11 o 22:29
A może to pompy ciepłatyle, że tej wielkości to zasilałyby kilka takich szklarni. Ciekawe budownictwo pokazujesz.
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie