Jak Ty z tymi czaplami się dogadujesz ? Oswojone czy przekupione ? Ja chyba za brzydki jestem i skubane wieją na mój widok z pół kilometra![]()
Jak Ty z tymi czaplami się dogadujesz ? Oswojone czy przekupione ? Ja chyba za brzydki jestem i skubane wieją na mój widok z pół kilometra![]()
Supcio![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Po dłuższej przerwie, trzeba wątek odkurzyć
Stalowy Zeppelin
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Henryk, masz moze jakies ujecia bardziej detaliczne (detalowe) ? jakies skosy moze
takie bardziej Helmuthowe
![]()
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi
Na razie zamiatam kurz w wątku
Zeppelin stoi na pasie zieleni, między jezdniami ruchliwej (trzy pasy ruchu w każdym kierunku) ulicy. Za plecami miałem latarnię oświetlającą ten drugi pas.
Był bardzo silny, porywisty wiatr i skutecznie mi wywiał z głowy pomysły innych ujęć![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++