Bardziej po prawej, w dole jest ośrodek jeździecki. Przypuszczam więc, że to pastwiska![]()
Bardziej po prawej, w dole jest ośrodek jeździecki. Przypuszczam więc, że to pastwiska![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Widać Heniu, ze Tobie pogoda dopisuje
A u nas marnie ze słonkiem.
Pozdrawiam![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
To było kilka dni temu. Dziś znowu leje!![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Z mlecznych krajobrazów to bardzo drugie wpada w oko przestrzenią i kolorem. Na pierwszym ogrodzenie sugeruje pastwisko i fajnym dopełnieniem była by krówka wśród mleczy ale polna droga też jest przyjemna dla oka.
pozdrawiam Wiejo
Dzięki że wpadliście
Teraz krajobraz bardziej miejski![]()
Na pierwszym zdjęciu moją największą uwagę skupił samochódna drugim oczka mi wędrują i zatrzymać się nie mogą ...
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Z krajobrazu miejskiego to dwojka jak dla mnie.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Ciekawa architekura na drugim. Gdzie to podpatrzyles Helmuth??
Pozdr.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Trochę to wygląda jak dekoracja teatralna ale to autentyczny zamek w Szwarcwaldzie:
http://wikimapia.org/13158414/de/Alt...-Neues-Schloss
Na pierwszym fajna spacerowa uliczka a brukowana droga ładnie prowadzi wzrok, fakt, że auto troche burzy ten sielski zakątek ale nie wpływa zdecydowanie na urok tego miejsca. Zamek zapowiada się ciekawie i myślę, ze masz jeszcze coś w zanadrzu bo ten kadr wzmógł tylko apetyt aby zobaczyć tę piekną budowę w całości.
pozdrawiam Wiejo