Jeszcze jedna budowla z cmentarza:
Jeszcze jedna budowla z cmentarza:
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 1.11.09 o 00:39
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Osobiście wolę jak pokazujesz miastoz ostatniej serii, drugie MZ najlepsze...
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
No miasto Ci lepiej wychodziIdzie Ci dobrze symetria więc 2
![]()
Też wybieram drugie. Ale popraw dolną krawędź zdjęcia, bo zostały ślady prostowania
Ja z reguły mam ustawiony jakiś inny kolor tła niż biały, przez co takie obwódki od razu rzucają się w oczy.
EDIT: Teraz jest ok... Ale naprawdę widziałam biały paseczek na dole drugiego zdjęciaI to kilka razy klikałam w fotkę, żeby zobaczyć, czy to np. skórka nie prześwituje i nie daje takiego wrażenia... Sorki za ten post, obiecuję, że jak zacznę widzieć różowe słonie to odstawię to świństwo
![]()
Ostatnio edytowane przez Agulka ; 1.11.09 o 01:19
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 2.11.09 o 00:47
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
fotka dobra tylko że od Ciebie się wymaga czegoś więcejWiesz Ty już wyższy level jesteś
![]()
Nie mam ostatnio zapału do łażenia po mieście.
Resztki słońca, wolę wykorzystać na spacery nad wodą, po lesie i szukanie kolorów jesieni. Dlatego pomęczę Was trochę "widoczkami"![]()
fajne te nad wodąpodobają mi się takie odbicia
![]()