No schody najciekawszetakie symetryczne
![]()
No schody najciekawszetakie symetryczne
![]()
To chyba jedyna rzecz, gzie można tam złapać symetrię![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
....nieprawdopodobne mają te metro we Frankfurcie.....
zamkneli specjalnie dla ciebie, czy sie poswieciles i smigales po nocy?
ostatnie niezle- 529 i 530 najlepsze z trojki. troche kosmiczna sceneria i pusto. swinska grypa dotarla ?wstaw ktores do galerii.
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
529 i 530 bardzo fajne. Schody fajne, symetryczne, ale takie oczywiste. Ale to co na uchwyciłeś na 529 jest fajniejsze i też jest symetria![]()
Pozdrawiam, Jola
Patrząc na to co mam dziś za oknem to na zdjęciu jest środek lata![]()
Z metra schody poprzez właściwą Tobie symetrię i podoba mi się również to z centralnym ciekawym filarem. Sianokosy takie zmechanizowane i nie tak skupiajace uwagę.
pozdrawiam Wiejo